na ndiq ne

Range Rover Velar, Automag.al @ClubFm

Range Rover Velar eshte modeli me i ri nga prodhuesi anglez. Propozohet si nje SUV Coupe, ne menyren e tij te vecante, i pajisur me luks dhe teknologji per perdorim te dyfishte.
Zbuloni ne kete video pershtypjet e xhiros sone te pare me Range Rover Velar!
Klikoni ne http://automag.al/xhiro-e-pare-me-range-rover-velar/ per artikullin dhe fotot ne fotogaleri!