na ndiq ne

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio është SUV-i që dallon nga turma. Sipas traditës më të mirë Made in Italy, Stelvio është një ndër Suv-ët më performantë në botë. Bazën e merr tek Alfa Romeo Giulia, sedanin sportiv që në versionin Quadrifoglio garon në pistë me sportive ekstreme si Porsche, Ferrari dhe seri sportive të cilat shpesh i ka superuar si Mercedes AMG apo ndonjë seri M të BMW-së.
Ndiqni videon për më shumë!