na ndiq ne

Volvo S90 Ambience “Concept”

Volvo S90 Ambience “Concept”
Rritet luksi dhe eksperienca sensoriale në bord
Në sallonin e Pekinit, Volvo propozon Ambience Concept, një version special i sedanit luksoz i cili përveçse tejet komod, propozohet me risi të denja për business class. Modeli Ambience Concept shkon përtej konceptit të luksit. Mund të personalizohet nëpërmjet një aplikacioni në mënyrë që brenda kabinës të krijohen deri në shtatë ambjente dhe atmosfera të ndryshme.
Ndiqni videon për më shumë!