na ndiq ne

Reklamo ne Automag

Reklamoni tek ne!

Automag.al është website I vetëm shqiptar dedikuar botës së makinave. Misioni ynë është të ushqejmë dhe të orientojmë pasionin e madh shqiptar  rreth botës së mrekullueshme të makinave dhe motorëve.

Lajmet dhe rubrikat cilësore kanë objektiv të krijojnë një lexues të vëmendshëm dhe besnik ndaj nesh duke na dhënë jo vetem klikimet e shumta por edhe kontakt cilësor gjate kohës së vizitës në faqen tonë.

 

Stafi ynë i dedikuar dhe profesional do t’ju vijë në ndihmë me paketën më të përshtatshme për kompaninë tuaj.

 

Kontakt:

Tel: +355 (0)67 245 7512

Email: [email protected]