na ndiq ne

Kontakt

Mirë se vini në Automag!

Automag.al është website I vetëm shqiptar dedikuar botës së makinave. Misioni ynë është të ushqejmë dhe të orientojmë pasionin e madh shqiptar  rreth botës së mrekullueshme të makinave dhe motorëve.

Lajmet dhe rubrikat cilësore kanë objektiv të krijojnë një lexues të vëmendshëm dhe besnik ndaj nesh duke na dhënë jo vetem klikimet e shumta por edhe kontakt cilësor gjate kohës së vizitës në faqen tonë.

Mënyra më e mirë për të përmirësuar faqen tonë të re është duke dëgjuar dhe mësuar vazhdimisht nga ju, nga lexuesit tanë mbi çdo gjë që ka të bëjë me pasionin tonë të përbashkët.

Kështu, mirëpresim çdo koment, vërejtje apo sugjerim që mund të na ndihmojë të përmirësohemi vazhdimisht.

 

Kontakt:

Tel: +355 (0)67 245 7512

Email: [email protected]