na ndiq ne

Media

Mirë se vini në Automag!

Automag.al është website i vetëm shqiptar dedikuar botës së makinave. Misioni ynë është të ushqejmë dhe të orientojmë pasionin e madh shqiptar  rreth botës së mrekullueshme të makinave dhe motorëve.

Ky është kanali I komunikimit që mungonte në panoramën mediatike shqiptare dhe si i tillë po ngjall vëmendje të madhe që në fazën e tij fillestare.

Ne jemi shumë të kënaqur për këtë dhe vlerësojmë çdo mundësi bashkëpunimi me cilëndo prej mediave të interesuara për bashkëpunim me ne.

Kontakt:

Tel: +355 (0)67 245 7512

Email: [email protected]