na ndiq ne

Uber: video e aksidentit fatal

Kjo është video e publikuar nga policia e Arizonës në të cilën tregohet momenti i aksidentit të makinës së kompanisë Uber në të cilën një grua humbi jetën. Video bere xhiron e botes dhe ka ndarë opinionet e atyre që e kanë parë në dy grupe: shumë mendojnë se ky aksident është i pashmangshëm, por shumë të tjerë mendojnë se aksidenti ishte i evitueshëm. Ju si mendoni? Mund të evitohej ky aksident?