na ndiq ne

A jane grate shofere me te mira se Burrat?

Jeni te bindur se burrat jane shofere me te mire sesa grate? Nese po, si shpjegohet qe ato bejne me pak aksidente krahasuar me burrat?
Ndiqni videon per me shume info nga studime te ndryshme qe jane bere ne rang Europian. Do te zbuloni statistika dhe kuriozitete interesante.